Skönhetssalongen Le Riad

Foto: sensoredmedia Link: http://www.flickr.com/photos/sensoredmedia/8044260490/sizes/z/in/photolist-dfQWoo-apD3u1-apD27S-7NJJjV-apmEzV-apprpq-apppkG-apprdC-apmHxD-appp3C-apmExv-appoyd-appq65-apmFLv-apmHax-apmFUz-apmFYT-apmGmP-appr4Y-appoFq-apmH4P-apmF9e-appqHA-apmGYr-apmGPk-apps2d-apponJ-apmFk4-apppFJ-apmEYx-appqsC-apprgA-apmK8X-apppLq-apmJgZ-apmJET-apmHin-apmJBF-apmEC8-apmF6R-apmFdz-apprzo-appoqf-apmGJX-appoaU-apppX5-appoT7-apprtS-apmEvp-apppcJ-apmKgp/

Foto: sensoredmedia 

Skönt att efter en lång och intensiv Strasbourgvecka spendera fredagen på Hamam. Efter en snabb sväng till kontoret för att fixa post och snabbläsa mail drog nästan hela kontoret till Gare du Nord för att gå på Le Riad .  Ångbastu, skrubb och massage – för bara 30 euro!

Efter att varenda gammal hudcell skrubbats bort av bastanta arabiska kvinnor drack vi myntte och åt Harirasoppa. Harirasoppa är som linssoppa på röda linser och med kikärtor. Riktigt gott även om jag tycker att teet var lite för sött för mig.

Eftermiddagen fortsatte i den andra delen av byggnaden där de hade en skönhetssalong. Manikyr, pedikyr, hårplock och klippning… Många timmar spenderades där inne!

Efteråt var vi alla trötta men glada och vi beslöt oss för att avsluta fredagen på en lokalpub vid Gare du Nord och sen vidare till Matonge. Matonge är ett område med afrikanska restauranger och barer som för övrigt definitivt ett område som är värt att besöka för en öl om man är i Bryssel

Lämna en kommentar