Hökmark mot sexualundervisning (Estrela-rapporten)

Bild

Idag stoppade de konservativa, liberalerna och extremhögern en EU-rapport om sexuell- och reproduktiv hälsa och rättigheter. Vi i Vänsterpartiet behövde tröstäta massor av choklad.

Rapporten är bara en rekommendation men den handlar om rätten till legala aborter, rätt till bra sexualundervisning, rätt till inseminering för singelkvinnor och lesbiska. Inget som borde vara kontroversiellt för någon. Förvånansvärt att Moderaternas förstanamn till EU-listan röstade emot rapporten…

Har skrivit om det här på Alliansfritt.

Det var ett himla liv, jag trodde aldrig att något sånt skulle kunna ske på så hög politisk nivå.

Micke (V) var så jäkla bra i plenum. Alla måste se det här klippet. Välj knappen SV under för att höra talet i original. This is for real.

7 svar till “Hökmark mot sexualundervisning (Estrela-rapporten)

    • Kvinnan har rätt att bestämma över sin egen kropp, hon ska själv kunna välja om hon vill göra abort eller inte, inte EU eller någon annan.

  1. Om nu inte kvinnor vill föda barn så använd era kroppar på ett annat område då. Låt männen gå till de kvinnor som vill ge dem chansen att känna glädjen över att få bli pappa till ett eller flera barn. Barn ger den allra bästa lösningen på ett uttråkat liv. Och när kvinnan blir så gammal så längtan uppstår till att någon ska dela sitt liv då finns barnet till hands om de inte tas bort ur livmodern.

Lämna en kommentar